Viktor Troicki: Prioritet mi je da dokažem da sam nevin

Viktor Troicki: Prioritet mi je da dokažem da sam nevin

Autor: | 11/08/2013

0


Teniser Viktor Troicki poslednjih dana proživljava najteže trenutke u karijeri jer ga je „Međunarodna teniska federacija“ suspendovala na osamnaest meseci zbog toga što tokom turira u Monte Karlu nije dao uzorak krvi na doping kontroli, iako je to od njega traženo. Poznati Beograđanin tvrdi da nije koristio nedozvoljene supstance i da će se žaliti Međunarodnom sudu u Lozanu. On je posle ovog neprijatnog događaja izdao zvanično saopštenje u kome je objasnio šta se tačno dešavalo na turniru u kraljevini Monako i naglasio da je veoma potresen zbog ovakve odluke.
- Osećao sam se užasno pre, tokom i posle prvog kola protiv Jarka Nijeminena. Izabran sam da dam uzorak urina i krvi posle meča i otišao sam do kontrolne stanice doping kontrole pošto sam se istuširao. Dao sam uzorak urina i rekao doktorki da se osećam veoma loše, te da bi mi uzimanje krvi pogoršalo stanje. Uvek se osećam loše kada dajem krv, a tog dana sam se plašio da ću završiti u bolnici. Doktor mi je rekao da sam bled i da izgledam bolesno i da ne radim test, ali da napišem pismo „Međunarodnoj teniskoj federeaciji“, u komu ću objasniti situaciju. Lekarka mi je izdiktirala šta da napišem i pustila me da idem - napisao je Troicki i dodao da je narednog dana dao uzorak krvi koji je bio negativan.
- Ovo je prava noćna mora za mene. Bio sam sto odsto siguran da je sve u redu, baš kao i moj trener Džek Rider koji je bio sa mnom - kaže uspešni teniser.
Međutim, čelnici „Međunarodne teniske federacije“ nisu imali razumevanje za našeg tenisera.
Viktora su u ovim teškim trenucima u njegovoj karijeri podržali i njegovi drugovi i kolege Novak Đoković i Janko Tipsarević, koji su istakli da su sigurni da je on nevin, a istoga stava je i „Teniski savez Srbije“. Troicki se nada da će se posle žalbe sudu u Lozani ipak sve završiti u njegovu korist i trudi se da njegove misli budu pozitivne.
Sigurno je da će mu u ovim teškim trenucima podršku pružiti i njegova najveća ljubav, poznata manekenka Sunčica Travica sa kojom je pet godina bio u vezi. Iako su njih dvoje pre dva meseca raskinuli, ostali su u dobrim odnosima, a lepotica iz Rume uvek je bila uz uspešnog sportistu u teškim trenucima. Viktor i Sunčica i ranije su imali probleme u ljubavi zbog čega su nekoliko puta raskidali, ali bi se posle izvesnog vremena pomirili. Njihovi dobri prijatelji tvrde da su oni veoma bliski i da će i ove poteškoće proživeti zajedno.
Posle raskida sa Sunčicom, Viktor je imao kratku romansu sa Jasminom Stajić, ali o tome nije želeo da govori javno. On je slobodne dane tokom leta iskoristio kako bi bio u Srbiji, pa je tako nedavno posetio muzički festival „Exit“ gde je uživao u nastupima svojih omiljenih didžejeva, a posetio je i nekoliko događaja u prestonici, među kojima je bio i prijem u Američkoj ambasadi povodom proslave "Dana nezavisnosti".
Budući da nikada nije voleo da govori o svom emotivnom životu, Viktor je i sada ostao pri svom stavu, pa nije želeo da komentariše ni svoj sadašnji odnos sa Sunčicom. Trenutno mu je prioritet da dokaže svoju nevinost kako bi nesmetano mogao da nastavi da se bavi svojim poslom, a podrška svih dragih ljudi veoma će mu značiti.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti