Sunčica Travica i Viktor Troicki: Uživanje sa aligatorima u Orlandu

Sunčica Travica i Viktor Troicki: Uživanje sa aligatorima u Orlandu

Autor: | 27/04/2013

0


Posle plasmana u polufinale naše "Dejvis kup" reprezentacije u Americi, Viktor Troicki je sa svojom devojkom Sunčicom Travicom napravio mali predah i otputovao u sunčani Orlando. Za magazin "Hello!“ uspešni teniser i njegova izabranica izneli su utiske sa ovog putovanja.
- Zbog posla kojim se bavimo i Viktor i ja često menjamo mesto boravka, pa nam veoma prija kada nađemo malo vremena za privatna putovanja. Ovog puta odlučili smo da posetimo Orlando. Potpuno uživanje i relaksaciju pronašli smo u čuvenom akvaparku „Vet Vajldu“, super je osećaj nalaziti se usred vodenog sveta, a oko tebe vidiš nebodere. Najveća atrakcija za sve turiste je čuveni vodopad sa koga se voda spušta pravo u bazen sa talasima. Sve je delovalo zabavno, savršeno smo se proveli - govori Sunčica Travica.
Posle vodene avanture, posetili su i neobično stanište krokodila pod nazivom „Gatorlend“.
- Ovaj jedinstveni park u svetu, nastao pre šezdeset godina, potpuno je otkriće za nas. U njemu živi nekoliko hiljada aligatora, uključujući retku vrstu belog aligatora. Sa bebama aligatora bili su dozvoljeni neposredni kontakt i fotografisanje, što je za nas bio neponovljiv doživljaj. Najslađi su nam bili mali krokodili koji su na jednoj ponti ležali jedni preko drugih - kaže Sunčica koja se posle posete Orlandu vratila za Srbiju, dok je Viktor otputovao u Monte Karlo, gde ga očekuje učestvovanje na novom teniskom turniru.

Piše: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti