Marina Tadić: Kratak predah u Istanbulu

Marina Tadić: Kratak predah u Istanbulu

Autor: | 20/08/2013

0


Pevačica Marina Tadić nedavno je bila na kraćem odmoru u Turskoj. Lepa dama je u društvu svojih prijatelja posetila najpopularniji grad u toj zemlji – Istanbul, gde je uživala u obilascima znamenitosti kao što su Aja Sofija, Plava džamija i Topkapi palata, a nije propustila ni odlazak na krstarenje Bosforom, koji ju je posebno oduševio.
- Posle mnogobrojnih nastupa koje sam imala ovog leta kako u Crnoj Gori tako i u Beogradu odlučila sam da na nekoliko dana sa prijateljima odem na odmor. Izabrali smo Istanbul jer nikada nisam bila u tom gradu. Zbog visokih temperatura nisam stigla da obiđem sve znamenitosti koje sam želela, ali sam zato uživala u krstarenjima - iskrena je Marina koja se od vrućine „krila“ u savremene šoping-molove, gde je kupila sebi novu garderobu.
- Istanbul je jedan od najboljih gradova za šoping na svetu, tako da kao i svaka žena koja tamo ode nisam propustila priliku da sebi kupim novu garderobu, ali nisam preterivala u tome - kaže zgodna dama koja s nestrpljenjem čeka jesen kada će početi da se emituje nova sezona serije „Budva na pjenu od mora“ u kojoj igra zapaženu ulogu.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još