Melani Grifit: Holivud ignoriše žene u pedesetim godinama

Melani Grifit: Holivud ignoriše žene u pedesetim godinama

Autor: | 24/08/2013

0

Melani Grifit (56) iskazala je u jednom intervjuu svoj bes prema Holivudu, koji je prema njenom mišljenju opsednut mladošću i lepotom i zbog toga ignoriše žene koje imaju 50 i više godina. Glumica koja se navodno podvrgla brojnim estetskim intervencijama kako bi se podmladila, kaže da više ne dobija glumačke ponude jer su svi površni i opsednuti izgledom.
- Na mnogo načina, Holivud je jedno površno mesto. Sve se vrti oko mladosti i lepote, bar kad su žene u pitanju - rekla je ona u razgovoru za "Fox News".
Melani, koja je bila nominovana za Oskara za film "Working Girl" iz 1988. godine, kaže da nikada nije mogla ni da pretpostavi da će njena karijera krenuti silaznim tokom kada ostari.
- Desilo se ono što nikada nisam mogla ni da pomislim da će se desiti kada sam imala 20 ili 30 godina, kada sam čula glumice kako kukaju što ne dobijaju uloge posle pedesete. Sada to razumem - rekla je supruga Antonija Banderasa (53).
Danas, kako kaže, dobija ponude koje lako odbija jer nisu kvalitetne.
- Danas su većina scenarija glupa i površna. Ne idem više u bioskop jer nema šta da se vidi. Postoji par manjih filmova, ali veliki filmuvi su samo crtani i super heroji.
Melani je u poslednjih nekoliko godina šokirala javnost svojim neprirodnim izgledom, za koje se pretpostavlja da je posledica brojnih estetskih zahvata. Ipak, glumica nikada nije priznala da se podvrgla plastičnim operacijama.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti