Branislav Mojićević: Jedva čekam da postanem tata

Branislav Mojićević: Jedva čekam da postanem tata

Autor: | 27/08/2013

0


Branislav Mojićević s nestrpljenjem iščekuje 30. avgust i venčanje s devojkom Milicom u rodnom Čačku. Svadbeno veselje će se potom nastaviti na Zlatiboru, a planirano je 300 zvanica. Pobednik prve sezone takmičenja "Zvezde Granda" presrećan je što je njegova verenica u petom mesecu trudnoće i jedva čeka dan kad će postati tata.
- Pripreme za venčanje smo priveli kraju. Ima još nekoliko detalja da se sredi, i to je to - priča na početku.

Uvek si se trudio da sakriješ svoj privatni život od javnosti.
- Meni je porodica nešto sveto, moja tvrđava i utočište. Nikad je nisam poistovećivao sa svojom profesijom, kao ni svoju intimu. Verujem da im nije mesto na stranicama novina. Ja sam taj koji se javno eksponira kroz nastupe i medijska pojavljivanja, mislim da je to i više nego dovoljno.

Kako si se osećao kad si saznao da ćeš postati otac?

- Presrećan sam! Konačno sve počinje da dobija pravi smisao. Jedva čekam da postanem tata.

Otkud da svadbu ne praviš u Beogradu?
- Imam zaista mnogo prijatelja sa celog Balkana, kao i iz Beograda, ako na to misliš... Nekako je normalno da svadbu proslaviš kod kuće, i da sve goste dočekaš u svom domu. Moj jedini dom je Čačak.

Drugari su ti bez tvog znanja organizovali momačko veče. Kako si se proveo?
- Moji najbliži su mi već priredili veče za pamćenje u Crnoj Gori, u klubu „Q2“ u Sutomoru, koji drže moji prijatelji. Sigurno će se dugo pričati o tome, bilo je baš pravo iznenađenje, nisam ni slutio šta mi se sprema.

Važiš za miljenika devojaka, kako su tvoje obožavateljke reagovale kad su saznale da se ženiš?

- Zaista mi je drago što je tako! Moja publika sazreva i raste zajedno sa mnom i verujem da je sve to normalan redosled u životu! Na prvom mestu sam čovek i muškarac, pa tek onda javna ličnost i zabavljač! Zasnovati porodicu je nešto najlepše na svetu. Kao profesionalac, biću tu za sve one koji poštuju moj rad, vole moju muziku i dolaze na nastupe, dokle god to oni budu želeli! Sada je sve što radim u karijeri mnogo ozbiljnije i kvalitetnije. Moj pravi život tek sada počinje, sigurno su srećni zbog mene.

Da li bi učestvovao u nekom rijalitiju poput "Farme"?
- Ne bih!

Ako bi se ipak desilo da jednom pristaneš, šta bi ti, osim privatnosti, najviše nedostajalo?
- Ne bi se desilo! Jedino bih mogao da se pojavim na nekoj od žurki koje organizuju.

Hoćeš li menjati nešto kada je reč o karijeri?

- Ništa ja tu ne bih dir‘o. (smeh) Nastavljam da radim maksimalno profesionalno i ozbiljno kao i do sada. Spremam nove pesme za jesen i polako slažem album. Verujem da će biti objavljen uskoro.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin