Novak Đoković domaćin humanitarne gala večeri u Njujorku 10. septembra

Novak Đoković domaćin humanitarne gala večeri u Njujorku 10. septembra

Autor: | 30/08/2013

0

U utorak, 10. septembra, najbolji teniser na svetu, Novak Đoković i njegova fondacija organizuju drugu godišnju gala večeru u Njujorku.
Crvenim tepihom proći će brojne poznate ličnosti, poput Roberta de Nira, Naomi Kempbel, Goldi Hon, Kejt Hadson, Done Karan, Tomija Hilfigera i mnogih drugih, a potom će biti upriličeni koktel i javna aukcija.
Na ovom događaju skupljaće se novac za "Novak Djokovic Foundation", dobrotvornu ustanovu čija je misija da olakša živote dece kojoj je to najpotrebnije, posebno u Noletovoj rodnoj Srbiji.
Prethodnu večeru u "velikoj jabuci", NDJF organizovala je 12. septembra 2012. godine, nakon US Opena i tokom Nedelje mode u Njujorku, a ovom događaju prisustvovale su neke od najeminentnijih ličnosti iz sporta, mode, biznisa, zabave i filantropije. Tom prilikom svetski reket broj 1 sakupio je preko milion dolara za programe fondacije. Potom, u julu ove godine, nakon finala Vimbldona, u Londonu je održana gala večera, tokom koje je sakupljeno više od milion funti.
Novak Đoković veruje da, podržavanjem dece, možemo promeniti čovečanstvo na bolje. Inspirisan svojom ulogom ambasadora UNICEF-a, Đoković je osnovao Fondaciju 2007. godine. Novak Đokovic Foundation omogućava deci iz ugroženih zajednica da odrastaju, igraju se i razvijaju u stimulativnom, kreativnom i bezbednom okruženju.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin