Katarina Radivojević: Bila sam žrtva političkih obračuna

Katarina Radivojević: Bila sam žrtva političkih obračuna

Autor: | 31/08/2013

0


Katarina Radivojević u ekskluzivnom intervjuu za "Nedeljnik" po prvi put otkriva kako je bila žrtveni jarac u aferi sa bivšim premijerom Zoranom Živkovićem koja ju je sustigla paralelno sa velikim uspehom filma "Zona Zamfirova". U razgovoru za "Nedeljnik" osvrnula se i na najnoviji egzodus Srba u inostranstvo i priznala da se ne plaši budućnosti u kojoj bi joj izmakla titula seks simbola.

Ove godine si u Americi glumila u predstavi o Merilin Monro. Između ostalog, nju je i uništila veza s američkim predsednikom Kenedijem. Da li si se ti uplašila pre nekoliko godina da tebe mogu uništiti tračevi o navodnoj vezi s tadašnjim srpskim premijerom Zoranom Živkovićem?
- To je bilo pre deset godina i tada sam se mnogo nervirala zato što vas, kao mladu osobu, neistina boli. Posebno, neistina koja vas opisuje ne kao neku smernu i dobru damu već nemoralnu osobu koja je s oženjenim čovekom, i to još premijerom. To je zvučalo kao teško koristoljublje s moje strane i zato me je strahovito bolelo. Onda sam kasnije shvatila da čitava stvar nije bila toliko uperena protiv mene, već protiv Zorana Živkovića. Konkretno, u tom trenutku sam bila žrtveni jarac i tako sam prihvatila tu situaciju. Nije bilo lako s 23 godine, uz filmski uspeh, nositi još i to breme pripisanog neistinitog ljubavnika. Sad gledam na to kao na epizodu koja me je ojačala.

Izvor: Nedeljnik

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin