Olivija Man: Zabava okončana ozbiljnom povredom

Olivija Man: Zabava okončana ozbiljnom povredom

Autor: | 01/09/2013

0


Olivija Man dislocirala je rame, nakon što je pala sa ljuljaške.
Ova 33-godišnja glumica povredila se dok je u Evropi provodila mesec dana sa svojim dečkom Džoelom Kinamanom, koji trenutno snima film u Pragu. Olivija priznaje da je u potpunosti njena krivica, jer je pokušavala da se zaljulja što je više mogla.
- Bili smo u Pragu i videla sam tu ljuljašku u stanu. Mislila sam da bi bilo baš kul da se zaljuljam toliko da budem paralelno sa drugim spratom, i tako sam se ljuljala, a moj brat, inženjer, me je gurao. Kasnije mi je rekao: "Znaš, u sebi sam mislio - pašće ili sada, ili sledeći put kad je gurnem". Radila sam to nedeljama i bilo je sve u redu. Čak sam zvala svog dečka: "Hej, snimaj ovo, vidi koliko visoko idem." A onda, kada me je drugi put gurnuo, vrisnula sam od sreće. A onda je puklo - ispričala je Olivija i otkrila da je iščašila rame, da ima masnice na čitavoj desnoj strani tela i da se ozbiljno ušinula.
Zvezda "Tron: Legacy" priznaje da je trapava i nekada smatra da joj je bolje da ostane u kući, za svoje dobro.
- Ne bi trebalo da mi dozvole da izlazim u javnost. Radim najgluplje stvari i nekada ljudi oko mene kažu: "Dobro je da te uglavnom držimo unutra" - zaključila je.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: povređena

Pročitajte još