Kejt Bosvort: Izgovorila sudbonosno "da"

Kejt Bosvort: Izgovorila sudbonosno "da"

Autor: | 01/09/2013

0


Kejt Bosvort i Majkl Poliš su se venčali.
Lepa 30-godišnja glumica i 42-godišnji režiser, koji su se verili u avgustu 2012. godine, juče su izgovorili sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji ispred 50-75 najbližih rođaka i prijatelja, na Rock Creek ranču u Montani.
Mlada je na sebi imala tradicionalnu venčanicu bez pretela, sa dugim velom, a na vrh planine, gde je održana ceremonija venčanja, stigla je u kočiji koju je vukao konj.
Porodici i prijateljima podeljene su Polaroid kamere i zamoljeni su da prave što više snimaka, a da potom fotografije zakače na tablu, na kojoj je pisalo "Ljubav je...".
Kejt, koja je u vezi sa režiserom od 2011. godine, nedavno je priznala da je Majkl njena "srodna duša", o kojoj je sanjala još kao dete.
- Zaboravila sam svoj ideal o vezi. Kada odem u svoju sobu, gde sam provela detinjstvo, onda vidim sve citate koje sam ispisala o upoznavanju srodne duše. Dok sam odrastala i prolazila kroz veze koje su bile loše, pitala sam se: "Kako da učinim da ovo uspe?!" Kada sam upoznala Majkla, sva ta magija o srodnoj duši se vratila. Veoma sam zahvalna zbog toga jer mislim da se retko desi da se ljudi izbore sa svim teškoćama u životu, pa kada raspakuju svoje kofere, shvate da je to ustvari jedan isti prtljag - ispričala je.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti