Šeril Kol: Ljubav na iskušenju

Šeril Kol: Ljubav na iskušenju

Autor: | 01/09/2013

0


Šeril Kol blizu je raskida sa dečkom Treom Holovejom.
Pevačica i 28-godišnji plesač više od godinu dana održavaju vezu na daljinu, ali se čini da je njoj istekao rok, budući da je Tre odbio da se preseli u Veliku Britaniju, gde lepa brineta živi.
- Šeril i Tre su u zategnutim odnosima sve od njenog 30. rođendana u junu. Šeril je digla ruke od Amerike, nakon nekoliko razočaravajućih sastanaka ove godine. Jasno je rekla Treu da neće moći da živi u Los Anđelesu i zamolila ga da se preseli u Veliku Britaniju sa njom. Grozno joj je što održavaju vezu na daljinu, veoma joj je teško. Želi da ponovo radi na svojoj karijeri, nakon što je napravila pauzu koja joj je bila neophodna. Voli Trea i bilo bi divno kada bi zasnovali porodicu u Engleskoj, ali to se verovatno neće desiti - rekao je izvor blizak bivšoj supruzi fudbalera Ešlija Kola.
Par se upoznao dok su radili zajedno na "X Faktoru" 2011. godine, i to je bila prva veza o kojoj je Ešli progovorila nakon bolnog razvoda.
- Tre je odbio da se preseli za stalno u Veliku Britaniju, jer mu je dobro u Los Anđelesu. Ponuđeno mu je da ide na turneju sa velikom američkom zvezdom, kao i da pomogne koreografu na turneji, što je veliki uspeh za njega. Kad god je u Britaniji, sve vreme provodi u Šerilinoj kući i uglavnom mu je dosadno, jer je usamljen - završava izvor.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti