Nikol Šerzinger: Demantovala glasine o pomirenju sa Luisom Hamiltonom

Nikol Šerzinger: Demantovala glasine o pomirenju sa Luisom Hamiltonom

Autor: | 02/09/2013

0


Nikol Šerzinger po prvi put je progovorila o svom raskidu sa Luisom Hamiltonom, izjavivši da je razlaz prebolela uz pomoć "pice i maramica", čime je demantovala glasine o pomirenju.
Bivša frontmenka grupe "Pussycat Dolls" ove subote vraća se na mesto sudije u X Factoru. Ona kaže da sada želi da se koncentriše na svoj posao, te da pokušava da suzbije emocije koje je okupiraju.
- Ovo su vremena kada čovek treba da izgradi karakter. Naporno sam se trudila da se saberem, zbog posla. Ja sam kao i svaka druga žena, imala sam gomile maramica po sebi tokom noći i naručivala sam ogromnu picu - ispričala je Nikol za oktobarsko izdanje magazina Glamour.
- Lako je izgubiti se u svakoj vezi, i zato je važno da se vratite sebi. Možete da budete slobodni i srećni kada ste zadovoljni sobom. Imam svoje mračne trenutke, ali trudim se da ostanem vedra - poručila je ona.
Nikol je otkrila i da ne žuri sa zasnivanjem porodice:
- Da nemam karijeru, bila bih kao moja sestra i imala troje dece. Odrasla sam u Kentakiju, gde je najvažnije imati porodicu, Svi moji prijatelji, rođaci, svi imaju decu osim mene, a to je zbog moje karijere. Ali, ja sam porodična osoba, deca moje sestre su moj ponos i radost, ne prođe nikad više od mesec dana da ih ne vidim. Imaću decu kada bude pravi trenutak.
Pevačica je iskoristila priliku i da čestita Sajmonu Kauelu na tome što će postati otac:
- Volela bih da mu čestitam na dobrim vestima, mislim da će on biti dobar otac. I verovatno će unajmiti gomilu dadilja - našalila se Nicole.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin