Džesika Simpson: Deca su ojačala našu vezu

Džesika Simpson: Deca su ojačala našu vezu

Autor: | 02/09/2013

0

Džesika Simpson (33), koja je sa verenikom Erikom Džonsonom (33) u junu dobila sina Ejsa Knuta, smatra da je proširenje porodice doprinelo tome da njihova ljubav bude još jača. Pevačica i bivši igrač američkog fudbala, koji imaju i 15-mesečnu kćerku Maksvel, veruju da ih je roditeljstvo dodatno zbližilo.
- Moja veza sa Erikom još je jača otkad je naša porodica dobila nove članove. Obožavam da ga posmatram kao oca. Osećam da sam dostigla viši nivo ljubavi prema njemu, a ranije sam mislila da je nemoguće da ga volim još više. Roditeljstvo je jedno jedinstveno i duboko iskustvo, koje nas je još više zbližilo - rekla je Džesika u razgovoru za britansko izdanje magazina "Hello!".
Ona je dodala da je zahvalna što Erik ne beži od obaveza oko dece.
- Erik je neverovatan. Mogu sa sigurnošću da kažem da je promenio više pelena od mene. Kad god je našim bebama nešto potrebno, on je odmah tu. Tako sam srećna što ga imam.
Džesika kaže da je njena kćerka sjajno prihvatila brata.
- Maksvel je tatina kćerka. Ona i Erik imaju poseban odnos. Objasnili smo joj dok sam bila trudna da će dobiti brata i ona je bila tako slatka - ljubila je i mazila moj stomak. Iako je verovatno previše mala da bi potpuno shvatila, ona već pokazuje toliko ljubavi prema Ejsu, nosi ga i grli - ispričala je pevačica.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još