Milan Popović: Ne odustajem od svog sina

Milan Popović: Ne odustajem od svog sina

Autor: | 02/09/2013

0

Severina Vučković tužila je bivšeg partnera Milana Popovića, koji kaže da je upoznat sa tim, ali da ne zna tačan sadržaj tužbe.
- Upoznat sam s tim da me je Severina tužila, a sudeći prema izjavi njene advokatice Jadranke Sloković, Severina insistira da se naš sin da njoj na odgoj i čuvanje. Ja i dalje ostajem pri svom dubokom uverenju da naš sin Aleksandar treba da odrasta uz oba roditelja ravnopravno, a to je jedino moguće ako mi kao roditelji imamo jednaka roditeljska prava - kazao je Severinin bivši.
Severina je Milana tužila Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu i tražila da se dete poveri na odgoj i čuvanje majci, ali i da ona ima nadzor i kontrolu nad svim kontaktima na koje otac ima pravo zbog dobrobiti deteta.
Severinina strana nije se izjasnila o svojim potezima, a Milan je za tužbu saznao preko svog advokatskog tima sastavljenog od troje zagrebačkih i jednog beogradskog advokata, ali nije upoznat sa sadržajem tužbe.
Poznato je da je par sudu već podneo zahteve u kojima Severina traži da dete živi sa njom, da sud odluči o kontaktima deteta i oca, te traži alimentaciju za dete. S druge strane, Milan traži zajedničko starateljstvo, jer želi da ravnopravno sudeluje u vaspitanju svog sina.
On već plaća alimentaciju od 10.000 evra.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti