Mišel Fajfer: Ne plašim se starenja

Mišel Fajfer: Ne plašim se starenja

Autor: | 05/09/2013

0

Mišel Fajfer je izjavila da što je starija, to oseća manji pritisak da dobro izgleda. Pedesetpetogodišnja glumica, koja je dva puta proglašavana za najlepšu ženu na svetu, kaže da je zadovoljna svojim izgledom, ali da se ne plaši starenja.
- Kada dođete u određene godine, osećate manji pritisak i možete da počnete da izgledate dobro za svoje godine. Više ne morate da izgledate mlado. Ja sam sad prešla na tu drugu stranu - imam 55 godina, što je malo preblizu 60-im godinama, ali je sada u redu da izgledam dobro za svoje godine.
Ipak, glumica kaže da nije uvek bila zadovoljna svojim izgledom.
- Nisam se osećala prirodno kada sam gledala sebe na velikom filmskom platnu. To može da vam uništi razum.
Mišel, koja ima dvoje dece, Klaudiju i Džona, sa scenaristom Dejvidom E. Kelijem, kaže da je veganski način ishrane zaslužan za njenu zanosnu figuru.
- Nisam se uvek hranila zdravo. Kada sam bila u dvadesetima, pušila sam dve kutije cigareta dnevno. Živela sam na cigaretama i koka-koli.
Slavna filmska zvezda nada se da će njena karijera u Holivudu ponovo krenuti uzlaznom putanjom sa novim filmom "The Family", nakon što je napravila pauzu da bi se posvetila deci i porodici u San Francisku, ali kaže da se i dalje plaši neuspeha.
- I dalje mislim da će me otpustiti tokom prve nedelje svakog novog posla koji prihvatim. Uvek. Zapravo, i pre nego što počnem sa snimanje pokušaću sama sebe da otpustim ili da smislim razlog zašto treba da odustanem. Pretpostavljam da je to strah od neuspeha.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin