Ostvari svoje potencijale: "Aqua Viva oaza podrške" na Adi Ciganliji

Ostvari svoje potencijale: "Aqua Viva oaza podrške" na Adi Ciganliji

06/09/2013

0

Brend Aqua Viva, u okviru kompanije Knjaz Miloš, pokrenula je kampanju pod nazivom "Aqua Viva oaza podrške" sa ciljem da na jedan drugačiji i proaktivan način promoviše važnost podrške koju porodica treba da nam pruži kako bismo na najbolji način prepoznali naše talente i dostigli ciljeve.
Svi Beograđani koji u nedelju, 8. septembra posete popularno beogradsko kupalište Adu Ciganliju od 11 do 18 časova postaće deo "Aqua Viva oaze podrške", i imaće priliku da nauče nešto o pravilnoj rehidrataciji i ishrani, kao i o važnosti redovne fizičke aktivnosti.
Aqua Viva Oaza podrške, koja će svoje aktivnosti posetiocima nuditi širom Srbije, startovala je prošlog vikenda u Novom Sadu, tačnije na popularnom kupalištu Štrand, a predstojećeg vikenda nas očekuje u prestonici. Aqua Viva će svim Beograđanima ponuditi niz različitih aktivnosti u prirodi poput joge, pilatesa, tenisa i badmintona, kao i školicu rolera, vožnje bicikla, mini predavanja za decu, a sve to uz pomoć stručnog tima animatora i trenera iz dr Feelgod tima.
Budite deo Aqua Viva oaze podrške u Beogradu na Adi Ciganliji od 11 do 18 časova!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin