Andrej Pejić: Prvi glumački izazovi u turskoj seriji

Andrej Pejić: Prvi glumački izazovi u turskoj seriji

Autor: | 12/09/2013

0

Maneken Andrej Pejić je u Turskoj upravo završio snimanje serije "Fatih", u kojoj glumi mlađeg sina grofa Drakule - Radua. Koliko se uživeo u ulogu, pokazuje i to što je tokom snimanja pao s konja, ali je već sutradan nastavio s poslom. U Istanbulu ga je čuvalo pet telohranitelja.
Andrej je u Turskoj proveo sedam dana, a iako oduševljen Istanbulom, od producenata serije je tražio da mu obezbede pet telohranitelja koji su ga pratili u stopu. S konja je pao pošto je izgubio ravnotežu jer je samo jedan dan imao časove jahanja. Zadobio je, međutim, samo lakše povrede - ogrebotine po bradi i rukama, a snimanje je nastavio već sutradan. U seriji tumači Radua Beja, kog su zvali i Radu III Lepi, koji je bio sin Vlada II Drakule. U njega se zaljubio sin turskog sultana Mehmet II, a Radu je prešao na islam. Pojedina svedočenja pišu da je Radu bio vampir, a da ga je ubio stariji brat Vlad III, i to ne zato što je pio krv žrtava već zato što je bio homoseksualac. Andrej Pejić se na svom Tviteru redovno oglašavao i opisivao kako mu protiču glumački dani. Tako je otkrio da na snimanje odlazi svako jutro u sedam ujutru, da mu kostim liči na kreaciju dizajnera Aleksandra Mekvina, a onda se požalio da je "gluma kučka, gluma na tuđem jeziku je još veća kučka i zato mu nedostaje pista", ali se onda ispravio i dodao da je novi posao "bar kreativniji" od manekenstva.
- Šminker na snimanju mi je rekao da je gotovo nemoguće da izvede da mi koža izgleda kao da imam 35 godina. Bilo mi je jako žao - napisao je, između ostalog, Andrej.
Posle Turske se priča da će androgeni model biti u žiriju norveškog izdanja rialitija "Top model", čija je zvezda Tajra Benks.

Izvor: 24sata
Foto: Tviter

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još