Suzana Mančić hitno operisana

Suzana Mančić hitno operisana

Autor: | 14/09/2013

0


Kako ekskluzivno saznaje SCANDAL! Suzana Mančić je juče ujutro hitno operisana. Poznata loto devojka je ugradila još jedan veštački kuk i prema našem izvoru, oseća se dobro nakon operacije. Dok su mediji u Srbiji spekulisali da li je Suzana odustala od Farme ona je preživljavala agoniju. U sredu je odlučeno da mora kuk dajoj se operiše a mi smo se sinoć i čuli sa njom i tada nam je potvrdila da ide na operaciju i da je to sakrila od svih medija pa se pitala kako smo mi uopšte i saznali. Suzana se posle prve operacije kuka jako brzo oparavila i stala na noge. Ukoliko oporavak tako brzo prođe i sa ovom operacijom, možda se Suzi zaista i pojavi na imanju u Lisoviću. Mi joj želimio brzi oporavak.

Inače skandalozne stvari o Farmerima kao i šokantne detalje koje kriju iz svojih života možete da pročitate samo u novom broju SCANDAL!-a koji je u prodaji od ponedeljka 16. septembra na svim kioscima.
Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content
(zabranjeno prenošenje i korišćenje informacija i fotografija u svim javnim glasilima bez pismene dozvole autora ili autorske naknade)

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još