Šejn Varn: Odlučan u nameri da se pomiri sa Elizabet Harli

Šejn Varn: Odlučan u nameri da se pomiri sa Elizabet Harli

Autor: | 20/09/2013

0

Bivši igrač kriketa Šejn Varn odlučan je u tome da se pomiri sa svojom verenicom Elizabet Harli, nakon što ga je ona ostavila. Prema pisanjima medija, on je doleteo iz Australije u Veliku Britaniju, kako bi pokušao da izgladi sitaciju sa slavnom glumicom.
- Šejn i dalje očajnički voli Elizabet i želi da popravi stvari. Udaljenost mu je odmagala, pa je odmah rezervisao avionske karte, kako bi je video - ispričao je izvor za Daily Mirror, te dodao:
- Njihove poslovne obaveze u poslednje vreme nisu bile kompatibilne, pa se on raduje tome što će provesti neko vreme sa njom.
Ipak, Liz trenutno ne deli želju svog bivšeg verenika da pokušaju da daju svojoj vezi novu šansu.
- Njoj je sada sve dosadilo. Obožavala je Šejna, ali nakon njihove poslednje svađe, shvatila je da joj je dosta svega, a pomalo joj je i dosadio on i neke stvari koje govori. Šejn će morati dobro da je šarmira ako želi da promeni njeno mišljenje - otkriva izvor.
Ukoliko par zaista odluči da stavi tačku na svoju vezu, britanski mediji već predviđaju da će uslediti novi problemi oko podele njihove zajedničke imovine, tačnije vile u Engleskoj, koju su zajedno kupili prošle godine za šest miliona funti.
- Ako zaista zauvek raskinu, nastaće problem zbog kuće, koja je bila njihov ponos i radost. Šejn i Liz su planirali da na tom posedu otvore akademiju za talentovane mlade australijske i britanske sportiste, kao i teren za kriket i prostorije u kojoj će organizovati događaje za prikupljanje humanitarnih sredstava. Oni i dalje žele da ostvare te planove i da u najmanju ruku ostanu prijatelji, kako bi im to pošlo za rukom.
Šejn je nedavno izjavio da par još uvek nije odustao od venčanja, ali je priznao da imaju neke probleme u vezi koje treba da reše.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin