Andrea Kaziragi: Raskošno slavlje naslednika krune

Andrea Kaziragi: Raskošno slavlje naslednika krune

Autor: | 22/09/2013

0


Poslednji put Monako je slavio prinčevsko venčanje pre tri godine, kada se princ Albert od Monaka venčao sa olimpijskom plivačicom Šarlin. Poslednjeg dana avgusta, u Kneževini Monako, Andrea Kaziragi, najstariji sin princeze Karoline od Monaka, sudbonosno „da“ izgovorio je svojoj dugogodišnjoj devojci Tatjani Santo Domingo. Drugi naslednik trona, privlačni dvadesetdevetogodišnjak, na privatnoj ceremoniji venčao se sa svojom vršnjakinjom, kolumbijskom naslednicom, koja mu je u martu podarila sina Sašu. Svadba, koja je brojala četiri stotine zvanica, nije bila otvorena za predstavnike medija. Venčanje je proslavljeno u palati princa Alberta od Monaka, a upriličen je i otmeni ručak u vrtu pored bazena, iza raskošno dekorisanog zdanja.
Unuk slavne holivudske dive Grejs Keli i princa Renijea sa Tatjanom se upoznao 2005. Zgodna Kolumbijka studirala je na istom fakultetu u Parizu kao i Andrejina sestra Šarlot Kaziragi. Zaljubljeni par verio se u julu prošle godine, sedam godina posle otpočinjanja romanse. U novembru prošle godine objavili su da očekuju prvo dete. Sina Sašu dobili su u martu, što je cela kneževina slavila nekoliko dana. Andrea, koji je u javnosti često proglašavan najlepšim kraljevskim naslednikom na svetu, u potpunosti je posvećen Tatjani od kako je sa njom u vezi, iako je pre toga važio za velikog zavodnika. Par nije sklon preteranom poštovanju formalnih običaja. Važe za ljude slobodnih shvatanja i širokih vidika, pa je takav bio i njihov „veliki dan“. Svadbi je prisustvovala modna kreatorka Margareta Misoni, kao i libanska dizajnerka nakita Noor Fares.
Tatjana, kćerka pokojnog Hulija Santa Dominga, nekadašnjeg najbogatijeg Kolumbijca, pod uticajem prijateljice, dizajnerke Margarete Misoni, u svadbu je „uključila“ neobične detelje, koji za sada nisu poznati javnosti. Margareta Misoni venčala se prošle godine uz prisustvo akrobata i drugih cirkuskih elemenata i svojoj bogatoj prijateljici predložila je da svadba bude maštovita i raskošna. Dan pre ceremonije venčanja, Andrea i Tatjana upriličili su intimnu proslavu u duhu Ibice na jahti Andreine majke Karoline od Monaka. U prisustvu Andreine trudne sestre Šarlot Kaziragi i nekoliko bliskih prijateljica Tatjana je, uoči zvaničnog zavetovanja na večnu ljubav, u neformalnom stilu slavila ljubav sa Andreom, koji je takođe bio na brodu.

Tekst: Nadežda Jokić
Foto: „Palais de Monaco“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin