Kejt Blanšet: Snimila sam previše filmova

Kejt Blanšet: Snimila sam previše filmova

Autor: | 23/09/2013

0

Kejt Blanšet važi za jednu od najtraženijih holivudskih zvezda, ali ova australijska glumica smatra da bi trebalo da prihvata manje filmskih angažmana.
- Mislim da ima previše filmova i da sam ih ja snimila previše - rekla je Kejt za Metro.
Ona je dodala i da bi se radije odlučila za ulogu u filmu koji joj je interesantan, nego za pojavljivanje u nekom blokbasteru.
- U svojoj karijeri nikada nisam želela da postignem nešto određeno, samo sam htela da radim sa interesantnim ljudima na interesantnim projektima.
Iako je za svoj rad dobila brojne nagrade i priznanja, Kejt kaže da joj to nije glavni motiv za bavljenje glumom, već da je ljubav prema svom poslu ono što je tera da nastavi dalje.
- To je razlog zašto se bavim glumom. Sve druge stvari - šta nosiš i čiji poljubac ti se najviše svideo - koje idu s tim ni najmanje me ne zanimaju. Interesuje me samo umetnička forma.
Pored rada na filmu, Kejt je aktivna i na pozorištu, tačnije u Sidnejskom teatru, gde radi sa svojim suprugom, dramaturgom Endruom Aptonom, sa kojim ima troje dece, a potvrđeno je da će se uskoro upustiti i u svoj prvi rediteljski izazov. Naime, ona će režirati film "The Dinner", psihološki triler zasnovan na bestseleru holandskog pisca Hermana Koha.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti