Hali Beri: Paparaci uznemiravaju moju kćerku

Hali Beri: Paparaci uznemiravaju moju kćerku

Autor: | 26/09/2013

0

Hali Beri izjavila je da je njena kćerka Nala, koju je dobila sa bivšim dečkom Gabrijelom Obrijem, pretrpela dosta traume zbog radoznalih fotoreportera koji prate svaki njen korak. Glumica, koja sa francuskim glumcem Olivijeom Martinezom čeka bebu, nada se da će novi zakoni koji su u utorak doneseni u Kaliforniji, zaštititi njenu decu. Naime, na zahtev brojnih slavnih ličnosti, paparaci će se suočiti sa strožim kaznama ako budu fotografisali decu poznatih ličnosti bez pristanka njihovih roditelja.
- U ime moje dece, nadam se da je ovo početak kraja za previše agresivne paparace čije je nečuveno ponašanje izazvalo brojne traume i emotivne nemire - navela je Oskarovka u zvaničnom saopštenju, pošto se pridružila glumici Dženifer Garner, koja sa suprugom Benom Aflekom ima troje dece, i pevačici Adel, koje su urgirale kod zakonodavaca u Sakramentu za donošenje ovakvog pravnog akta.
- Moja kćerka ne želi da ide u školu jer zna da je ljudi posmatraju. Oni iskaču iz žbunja, iz automobila i ko zna odakle sve ne, prepadaju decu samo da bi napravili fotografiju - rekla je Hali u jednom intervjuu.
Ona je navela i da planira da radi sa drugim slavnim ličnostima kako bi se uverila da policija u Los Anđelesu primenjuje nove zakone.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još