Ana Bekuta: Rođendansko slavlje u društvu najbližih

Ana Bekuta: Rođendansko slavlje u društvu najbližih

Autor: | 26/09/2013

0

Folk zvezda Ana Bekuta proslavila je pedeset četvrti rođendan u svom omiljenom restoranu nadomak Beograda, u kome poslednjih godina redovno organizuje proslave rođendana. U restoranu "Radmilovac" pevačica je slavila svoj dan sa najmilijima, članovima porodice i prijateljima.
Slavljenica je ljubazno dočekivala goste na ulazu u restoran, potrudivši se da svakom gostu posveti dovoljno pažnje tokom večeri. U elegantnom belom kompletu, sa širokim osmehom, bila je najveselija i cele noći je pevala. Gostima je poslužena ukusna večera, kao i čokoladna torta. Na zabavi su bile i Anine kolege, Lepa Brena sa suprugom Slobodanom Živojinovićem, Dragan Kojić Keba sa suprugom, Lea Kiš-Jokić sa suprugom Momčilom Jokićem, Predrag Živković Tozovac i mnogi drugi. Iz sata u sat rođendansko slavlje popularne pevačice pretvaralo se u odličnu žurku, na kojoj se Ana trudila da svima ispuni muzičku želju.
- U opuštenoj atmosferi, sa porodicom, kolegama i prijateljima, uživala sam u rođendanskom slavlju do kasno u noć. Za muzički deo programa bila sam zadužena ja uz bend Ace Sofronijevića. Trudila sam se da svima ispunim muzičku želju, tako da se sve pretvorilo u duži solistički koncert. Nije mi to palo teško, jer je ovo bila jedinstvena prilika da najbližima otpevam sve pesme koje vole. Nemamo ćesto takvu priliku. No, i moje drage kolege, Keba, Tozovac i Brena, otpevale su po nekoliko pesama - za magazin "Hello!" sabira utiske pevačica prelepog glasa, koja je te večeri dobila divne poklone.
Od partnera, političara Milutina Mrkonjića, Ana je dobila veličanstveni buket sačinjen od sto jedne ruže. Posebno joj je značilo što je rođendan proslavila uz prisustvo majke Milice i unuka Branka i Milice. Vrhunac večeri za sve goste bilo je iznošenje rođendanske torte. U trenutku kada je Ana počela da seče prvo parče, njena prijateljica i koleginica Lepa Brena otpevala je numeru koja je slavljenicu posebno obradovala i dirnula.
- U trenutku dok sam sekla rođendansku tortu Brena je otpevala pravu pesmu "Ja nemam drugi dom", i razgalila prisutne, pa smo i zaplesali. Tozovac je Milutinu "razgalio dušu" svojim pesmama, Keba takođe - veselo priča Bekuta, koja se obradovala što su gosti njenog rođendanskog slavlja jutro dočekali na nogama, uz pesmu i igru.
- Što se rođendanskih želja tiče, sve su vezane za zdravlje i sreću, što i priliči ovakvoj proslavi.

Piše: Nadežda Jokić, Life Content

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin