Ivana Berendika: Novi poslovni poduhvat u Srbiji

Ivana Berendika: Novi poslovni poduhvat u Srbiji

Autor: | 01/10/2013

0


Bivša članica grupe "Models" i manekenka Ivana Berendika deo svog bogatstva i biznisa seli u Beograd. Ona će, uz podršku muža, biznismena koji je bio jedan od finansijera pri osnivanju "Gugla", u Srbiji predstaviti svoju prvu kolekciju nakita "Oružje ljubavi".
Zgodna Beograđanka je veoma zadovoljna zbog toga što svoje ideje sprovodi u delo uz nesebičnu podršku supruga Tomasa Jermoluka, milionera. U ovaj modno-poslovni poduhvat, oni su već uložili značajnu svotu, a proizvodnju nakita Ivana je počela u porodičnoj kući u Nujorku. Sada pak planira da ozbiljno proširi svoj posao po celom svetu.
- U planu mi je da se ozbiljno bavim proizvodnjom nakita u okviru kompanije koja će uskoro postaviti svoj sajt, i to će biti prava adresa za informisanje zainteresovanih kupaca - rekla je kratko Ivana.
Bivša modelsica je prošle nedelje boravila kod porodice u rodnom Beogradu, a povod je bio poslovne prirode jer se bavila pravljenjem kataloga za nakit. U Srbiju je došla bez supruga, koji joj se ne meša u kreativni deo posla.
Tomas i Ivana su u junu proslavili sedam godina braka. Za to vreme Ivana je samo nekoliko puta dolazila u Beograd, dok je njen suprug Tomas u Srbiji boravio samo jednom, na samom početku njihovog zajedničkog života.
Njegovo bogatstvo iznosi oko 80 miliona dolara, prema nekim podacima na svim je listama najuticajnijih ljudi u svetu visoke tehnologije. Oni žive u Njujorku mada dosta vremena provode i u Majamiju.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti