Branislav Janković: Preživeo sam srčani udar

Branislav Janković: Preživeo sam srčani udar

Autor: | 02/10/2013

0

Naizgled obična prehlada eskalirala je u srčani udar, zbog čega je voditelj i maneken Branislav Janković (30) pre deset dana završio u bolnici "Bežanijska kosa", a kako kaže, sada je njegovo zdravstveno stanje bolje, no i dalje nije stabilno.
- Sve je u redu, dobro mi je. Lekari su mi rekli da sam dobro i da mogu normalno da funkcionišem, da jedem sve i da nastavim da se bavim sportom. Ipak, zbog svega što se dešavalo mogu reći da mi je zdravstveno stanje i dalje nestabilno. Osećam se dobro, ali ću znati kakvo mi je stanje tek kad budem otišao na kontrolu za sedam dana. S obzirom na to da sam mlad, da sam sportista, da ne pušim i ne pijem alkohol, lekari smatraju da nema razloga da ne bude sve u redu. Evo, upravo sam se vratio sa treninga i spremam se da odem na kafu, polako se vraćam u normalu - priča Bane.
Njegovoj hospitalizaciji prethodili su simptomi poput obične prehlade.
- Razboleo sam se i tri dana sam bio pod izuzetno visokom temperaturom. Bilo mi je sve gore, a onda, kada mi je temperatura bila nepodnošljivo visoka i kada sam osetio bolove u grudnom košu, otišao sam u bolnicu "Bežanisjka kosa", gde su lekari odlučili da me zadrže na posmatranju. Zbog virusa koji sam imao i visoke temperature, lekari su uradili pregled srca i ustanovili su da je sve u redu. Međutim, izgleda da je došlo do pucanja krvnog suda, što je uzrokovalo srčani udar - nastavlja razgovor Janković, koji tvrdi da se u tom trenutku veoma uplašio.
- Proveo sam tri dana u bolnici, lekari su bili predivni, ako i kompletno osoblje, a meni ipak nije bilo svejedno, mnogo sam se uplašio, ali sada je sve dobro. Kaća se mnogo potresla, non-stop je bila uz mene, odložila je sve obaveze i stvarno mi je žao što ju je sve to uznemirilo. Ali, hvala bogu, sad je sve to iza nas i nadam se da će mi na kontroli koja me očekuje lekari reći dobre vesti - ispričao je Bane.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti