Lijam Galager i Nikol Eplton: Razvod vredan 10 miliona funti

Lijam Galager i Nikol Eplton: Razvod vredan 10 miliona funti

Autor: | 02/10/2013

0

Lijam Galager i Nikol Eplton blizu su dogovora o sporazumnom razvodu, prema kojem će pevač grupe "Oasis" svojoj uskoro bivšoj supruzi isplatiti deset miliona funti. Britanski muzičar, koji se uselio kod svoje nove devojke Debi Gviter, u stan koji je samo pet minuta udaljen od Nikolinog doma, navodno je spreman da plati kako bi se njihov brak okončao bez velike pompe.
- Lijam je nastavio dalje nakon braka i želi da Nikol uradi isto. Rekao je svojim prijateljima da je zaljubljen u Debi i da želi da mu se Nikol skloni s puta kako bi započeo novi život bez nje. Lijam je spreman da plati 10 miliona funti za nagodbu sa Nikol - otkrio je izvor blizak pevaču za Daily Star, te dodao:
- On zna da je to velika suma novca, ali na kraju bi mogao da plati mnogo više ako započne dugu brakorazvodnu parnicu na sudu. Na kraju krajeva, on zna da je on bio taj koji je učinio preljubu i nema mnogo toga da kaže u svoju odbranu. On je potpuno preboleo Nikol, dok je njoj srce i dalje slomljeno i i dalje se bori da prihvati činjenicu da je njihov brak završen.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin