Džodi Foster u vezi sa bivšom devojkom Elen Dedženeris

Džodi Foster u vezi sa bivšom devojkom Elen Dedženeris

Autor: | 03/10/2013

0

Džodi Foster u vezi je sa fotografkinjom Aleksandrom Hedison, bivšom devojkom slavne voditeljke Elen Dedženeris. Glumica, koja je 2008. godine raskinula vezu sa glumicom Sidni Bernard nakon 20 godina provedenih zajedno, prema pisanjima medija spremna je da se ponovo skrasi.
- Njihova veza je prilično ozbiljna. Totalno su zaljubljene - kaže izvor za E! News.
Aleksandra i Elen bile su zajedno tri godine pre nego što su raskinule 2004, da bi se voditeljka potom venčala sa glumicom Poršom de Rosi.
Džodi je ranije ove godine javno priznala svoje seksualno opredeljenje kada je primala počasnu nagradu na dodeli Zlatnih globusa. Ona je objasnila da je osetila da je pravo vreme da javno prizna da je gej, iako to nikada nije krila.
- Već sam ovo javno priznala pre oko hiljadu godina, još u kamenom dobu. U onim čudnim danima kada se krhka mlada devojka otvorila vernim prijateljima, porodici, kolegama, a onda postepeno i ponosno svima koji su je poznavali. Ali danas, rečeno mi je da svaka poznata ličnost treba da pruži detalje o svom privatnom životu na konferenciji za medije, uz parfem i rijaliti šou... Žao mi je, ali to nisam ja i nikada neću biti - rekla je tada glumica i dodala:
- Ali vas molim da me podržite jer bi moj rijaliti šou bio tako dosadan - našalila se ona.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin