Džodi Foster: Više ne krije devojku

Džodi Foster: Više ne krije devojku

Autor: | 08/10/2013

0


Džodi Foster u vezi je sa bivšom devojkom Elen Dedženeris.
Ova 50-godišnja glumica, koja se razišla od Sidni Bernard 2008, nakon što su provele 20 godina zajedno, sada je u vezi sa fotografkinjom Aleksandrom Hedison.
- Veoma je ozbiljno. Njih dve su potpuno zaljubljene - rekao je izvor za E! News.
Aleksandra se sa jednim od omiljenih američkih TV lica, Elen, zabavljala tri godine, ali su raskinule 2004. godine, nakon čega je Dedženeris otpočela romansu sa Poršom de Rosi, zvezdom serije "Ally McBeal", a kasnije su se i venčale.
Pre nekoliko meseci, na dodeli Zlatnog globusa, Džodi je javno priznala da je naklonjena istom polu. Objasnila je kako je osećala da je došlo pravo vreme da potvrdi ono što se već dugo šuškalo, ali da ne smatra da bi previše trebalo da otkriva svoju privatnost, jer ona svakako nije posebno zanimljiva medijima.
- Veliki govor i veliko priznanje se očekuje večeras... Ja sam već sve priznala još pre hiljadu godina. Kao krhka mlada devojka otvorila sam se i priznala svojim prijateljima, porodici, saradnici, a potom i ponosno svima koje sam znala. Ali, kako mi je rečeno, sada se očekuje da svaka poznata ličnost iznosi detalje iz svoje intime na konferenciji za medije, na lansiranju parfema ili u rijaliti šou. Žao mi je, ali to nisam ja i nikada neću ni biti. Ali molim vas da me podržite u tome, jer bi moj rijaliti šou bio veoma dosadan. Morala bih da se ljubim sa Marion Kotijar ili da pljeskam Danijela Krega po zadnjici, samo da me ne ukinu - ispričala je tada.
Džodi, koja je karijeru započela kada je imala samo tri godine, priznala je da joj je to što je stalno pod budnim okom javnosti zapravo otežalo da prizna svoju seksualnu orijentaciju.
- Ozbiljno, da ste javna ličnost još otkako ste bili dete, da ste morali da se borite za život koji ste smatrali iskrenim, pravim i normalnim, onda biste možda i vi cenili privatnost iznad svega drugog.


Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti