Dragica Radosavljević Cakana: Na meti razbojnika

Dragica Radosavljević Cakana: Na meti razbojnika

Autor: | 03/10/2013

0

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug, advokat Nebojša Negić opljačkani su. Dok su u nedelju po podne šetali psa, rodezijskog ridžbeka, lopovi su upali u njihovu kuću u beogradskom naselju Sremčica i odneli najvrednije stvari.
- Odneli su skoro sve - nakit, novac, oružje, satove, garderobu, razne suvenire i nama neke drage i bitne stvari, koje smo godina skupljali... Samo vrednost nakita i satova iznosi više od 20.000 evra. Ma, upropastili su mi život! - rekla je uznemireno Cakana.
- Lopovi su ušli u kuću sa zadnje strane dvorišta, kroz jedan mali prozor koji su razvalili. Taj deo očigledno nismo dovoljno pokrili kamerama. Prvo su naišli na Nebojšinu sobu, koju su opelješili, a zatim u moju i sve ostale prostorije.
I dok su pevačica i advokat opušteno ispijali kafu nedaleko od kuće u pauzi šetnje, ni slutili nisu da po njihovom domu tumaraju razbojnici, koji su u jastučnicama iznosili stvari. Kad su se njih dvoje vratili u kuću, naišli su na haos.
- Sve će se kupiti, ali mi je zaista žao što imam utisak da ova država ne vodi računa o svojim građanima! Mojoj rođenoj sestri su pre godinu dana opljačkali stan! Više niste sigurni u sopstvenoj kući, a kamoli na ulici.
Policija i forenzičari su nekoliko sati radili uviđaj, a bračni par se nada da će razbojnike uskoro privesti.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin