Miša Barton: Nakon raskida prodaje dom na Beverli Hilsu vredan 8.7 miliona dolara

Miša Barton: Nakon raskida prodaje dom na Beverli Hilsu vredan 8.7 miliona dolara

Autor: | 06/10/2013

0


Miša Barton stavila je svoj dom u Los Anđelesu na prodaju, a odredila je cenu od vrtoglavih 8.7 miliona dolara.
Bivša zvezda serije "O.C." (Okrug Oranž) kupila je dom na Beverli Hilsu 2005. godine, a počela je da ga izdaje prošle godine. Međutim, sada je spremna da proda kuću.
Ovo imanje nudi maksimalnu privatnost i ima pogled na ostrvo Katalina, a u svakoj sobi ima kamin, kao i muška i ženska kupatila, velike prostorije preuređene u garderobere, kao i ogromne spavaće sobe.
Mišina želja je da počne život iznova nekoliko meseci nakon raskida sa Sebastijanom Knapom.
Par, koji se upoznao na venčanju zvezde serije "Revenge", Ešli Madekve, u junu 2012. godine, prekinuo je romansu pre nekoliko meseci.
- Bio je to prijateljski raskid. Ona je fokusirana na nove projekte i sprema produkciju novog filma - otkrio je izvor blizak 27-godišnjoj zvezdi.
Početkom godine pojavila su se nagađanja da se par verio, budući da je Miša viđena na Coachella muzičkom festivalu, a na ruci je imala dijamantski prsten, ali je njen predstavnik za medije demantovao ove navode.
Miša Barton nedavno je završila snimanje trilera "Beyond Justice" sa Vinijem Džonsom i Denijem Trehom, a još tri njena filma nalaze se u pre-produkciji.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin