Ekološka svest i prirodna lepota prioriteti ovogodišnjeg izbora za Mis Srbije

Ekološka svest i prirodna lepota prioriteti ovogodišnjeg izbora za Mis Srbije

Autor: | 07/10/2013

0


Ovogodišnji izbor za Mis Srbije obeležiće veoma aktuelna tema - razvijanje ekološke svesti i kompletan vizuelni identitet izbora koji će se odvijati u formuli: netaknuta priroda + zdrava hrana = prirodna lepota!

mis3

Studio u Šimanovcima će 15. oktobra podsećati na veliki park, kako na sceni gde će se predstavljati kandidatkinje, tako i u publici koja će imati osećaj da sedi napolju. Umesto crvenog tepiha gaziće se po tepihu od prirodne trave, a za bogat park, zelenilo i scensku dekoraciju pobrinuo se rasadnik “Topalović” iz Šapca čiji inzenjerski tim već danima razrađuje scenografije u Pinkovom studiju.

Prvi put devojke će imati bukete koji su naprevljeni od prirodnog sezonskog voća i povrća, atakvih će detalja biti mnogo. Stajling lepotica će takođe biti iznenađenje zahvaljujući dizajnerima Peđi Meriću i Mariji Šabić. Izbor će obilovati prirodnim materijalima i unikatnim detaljima. Nakit je za ovu priliku dizajnirao Vojislav Žakula.

mis2

Da bi sve bilo kako treba, video materijali i foto sesion se već danima intezivno priprema u podnožju Tare. Iako je temperatura nešto niža lepoticama, a ni timu tp nije prepreka da svoj profesionalni zanos realizuju do perfekcije. Sa napornih snimanja vraćaju se ozarena lica puna zadovoljstva, dok koordinator priprema Jovanaka Atanackov sprema nova iznenađenja… Tu je kreativna radionica u kojoj će devojke p’okušati da napreve najlepšsu tortu po receptima naših baka. Koja je pobedila i kako je to izgledalo, videćemo 15 oktobra.

mis4

mis5

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin