Sara Mišel Gelar i Fredi Princ Džunior: Porodica na prvom mestu

Sara Mišel Gelar i Fredi Princ Džunior: Porodica na prvom mestu

Autor: | 07/10/2013

0


Sara Mišel Gelar tvrdi da bi umrla od gladi, da njen suprug ne ume da kuva. Zvezda najpoznatija po ulozi Bafi, ubice vampira, priznaje da njen muž, Fredi Princ Džunior, sa kojim je 11 godina u braku, priprema većinu jela u njihovom domu, a u tome im pomaže njihova četvorogodišnja ćerka Šarlot Grejs.
- Na sreću, moj suprug se odlično snalazi u kuhinji. Hvala Bogu na tome što ume da kuva, inače verovatno nikad ne bih jela. Pravimo od svega porodično dešavanje. Idemo zajedno na pijacu i puštamo da Šarlot odabere ribu. A onda ona i Fredi prave to na roštilju - ispričala je popularna glumica, koja uvek ističe da joj je porodica na prvom mestu, kao i njenom suprugu.
Ova 36-godišnjakinja, koja je 2012. godine rodila drugo dete, sina Rokija, priznaje da nije lako biti zaposlen roditelj, ali kaže da joj Fredi (37) i njena majka daju neverovatnu podršku, zbog koje se i vratila na posao i sada snima sitkom "The Crazy Ones".
- Raditi sa jednom detetom je bila jedna stvar, a sada sa dvoje je potpuno drugačije. Imala sam dečje rođendane - napunili su četiri godine i godinu dana u razmaku od samo 24 časa, onda smo se preselili, pa smo lansirali seriju... - priča Sara.
Sara i Fredi upoznali su se i zaljubili na snimanju horor filma "Znam šta ste radili prošlog leta", 1997. godine, a venčali su se pet godina kasnije. Važe za jedan od najstabilnijih bračnih parova.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još