Viki Miljković: Doživela neprijatnost po povratku iz Švedske

Viki Miljković: Doživela neprijatnost po povratku iz Švedske

Autor: | 08/10/2013

0


Kad se vraćala s koncerta iz Švedske, nakon samo dva sata spavanja, folk zvezda Viki Miljković doživela je veliki šok. Na spisku putnika nije stajalo ni njeno ime ni ime njenog supruga Dragana Taškovića Tašketa.
- Viki je odmah pozvala agenciju. Nije paničila, ali joj nije bilo prijatno, pogotovo što je ostalo svega 20 minuta do poletanja aviona. Iz agencije su joj priznali da su pogrešno uneli datum, odnosno da je njena karta datirana na dan kasnije - govori za Kurir izvor koji se našao na aerodromu u Malmeu i imao prilike da sluša pevačicin razgovor:
- Žena na šalteru saopštila joj je da je avion krcat! Videlo se, suze samo što joj nisu pošle niz lice. Međutim, imala je sreće jer se dva putnika nisu pojavila, ali je morala da plati biznis karte, koje su bar tri puta skuplje.
Podsetimo, na zajedničkom koncertu u Malmeu Lepa Brena i Viki Miljković oborile su rekord posete proteklog vikenda. Više od 1.200 posetilaca poreklom iz bivše Jugoslavije veselilo se uz najveće hitove ove dve folk pevačice.
- Jedan od boljih koncerata ove sezone. Još da nije bilo problema s avio-kartama, bilo bi sve u redu - napisala je Viki na svom profilu na Fejsbuku.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin