Saša Popović: Najavio nove poslovne poduhvate

Saša Popović: Najavio nove poslovne poduhvate

Autor: | 08/10/2013

0

U prostorijama Granda Saša Popović najavio je početak nove sezone emisija "Grand Show", a startuju i ponovo, potpuno drugačije "Zvezde Granda" nova sezona i dva kanala Grand, od kojih prvi počinje sa emitovanjem početkom novembra, a drugi posle Nove godine.
Grand TV će imati osam sati programa sa emisijama uživo. Grand kanal će emitovati svakodnevno razne emisije. Takođe, Popović je otkrio da će Grand festival biti održan na proleće 2014. godine.
- Šesnaesta sezona Granda - da mi je neko tada rekao da će trajati ovoliko ne bih mu verovao. Diskografija je sada toliko obezvređena da sada mesečno možemo da prodamo 15-20.000 nosača zvuka i više. Ove godine krećemo osmu sezonu Zvezda Granda. Ova sezona se razlikuje jer petočlani žiri od 400 kandidata bira one koji idu u dalje takmičenje. Kvalifikacione emisije su na programu do januara. Videćete dosta sujete, oprečnih mišljenja, čak smo se i Brena i ja nekoliko puta zakačili sa glavnim žirijem - ispričao je Popović i dodao:
- Godine 2004. smo počeli sa takmičenjem, a sada smo promenili kompletan sistem. U subotu kreće nova sezona. Imamo 47 pevača pod ugovorom, a ima i onih koje niko ne traži. Najtraženiji su Rada Manojlović, Milica Pavlović, Darko Lazić, Sloba Vasić, Petar Mitić... Što se tiče Tanje Savić i Slavice Ćukteraš - one su mislile da su nezamenjive. Posle deset godina su ukapirale šta i kako. Ali kasno, sada ih samo može izvaditi dobar hit. Mi smo delili novac 50:50 - naš deo smo ostavljali sa strane da ulažemo u njihove karijere. Pa Slavica je dobila četiri albuma, a Tanja tri. Pa posle albuma "Decenija" Cece Ražnatović, najtiražniji album je bio album Tanje Savić.
Saša Popović otkrio je i šta misli o današnjim pesmama:
- Sada nema hitova... Kada smo snimali Lepa Brena i mi albume, izdavalo se 2.000 albuma. Sada izdajemo 4 do 5 albuma i 50 pesama. Bio je samo jedan kanal i utisak je da je hiperprodukcija i sve se prodavalo... ali tada je i bilo para... Na prste mogu da se izbroje pravi hitovi, koji su za ovih 16 godina ostali za sva vremena. Kod Harisa Džinovića smo imali puno hitova.
On se osvrnuo i na "slučaj" Milana Stankovića, sa kojim je Grand dugo bio na ratnoj nozi, iako je on otkriven upravo u njihovim Zvezdama Granda.
- Milan Stanković je možda i najintetesantniji lik iz Zvreda Granda. Ali, jako je bitno i da dobiju prvi hit.
Potom, Popović je najavio nove poslovne poduhvate:
- Do kraja meseca počinjemo i sa Grand sokovima i imaćemo kolu, narandžu, egzotik...
Razgovarajući sa novinarima, Saša se prisetio jednog incidenta, zbog kog umalo da prekine emisiju.
- Jednom sam hteo da prekinem emisiju, kada je Zorica ustala da se obračuna sa Bosancem. Pa je Lukas ustao i rekao - molim vas bez fizičkog kontakta...


Tekst: Ivan Vuković copyrighted, Life Content
Foto: Ivan Vučićević copyrighted, Life Content
(zabranjeno preuzimanje i korišćenje teksta ili fotografija bez pismene saglasnosti autora)

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti