Hejden Penetijer i Vladimir Kličko potvrdili veridbu

Hejden Penetijer i Vladimir Kličko potvrdili veridbu

Autor: | 10/10/2013

0


Hejden Penetijer potvrdila je da se verila za Vladimira Klička.
Ova 24-godišnja glumica spremna je da izgovori sudbonosno "da" 37-godišnjem bokserskom šampionu iz Kazahstana, koji ju je zaprosio nešto ranije ove godine.
Zvezda "Nashville", koja je prethodno odbila da komentariše veliki dijamantski prsten na njenoj ruci, konačno je priznala da će se venčati za svog dugogodišnjeg dečka.
Plavokosa lepotica najpre je u emisiji u kojoj je gostovala pokušala da izbegne odgovor na ovo pitanje, ali je voditeljka rekla:
- Malo mi odvraća pažnju ogroman prsten na tvojoj ruci... Ako želiš nešto da najaviš, znači li to nešto, da li je to obećanje?, kada je Hejden priznala da bi to "moglo da znači nešto", a na direktno pitanje voditeljke da li je verena, rekla je:
- Da, jesam!
Par, koji je počeo da se zabavlja 2009. godine, ali se razišao 2011, pomirio se u januaru i pojavile su se glasine da su se tajno verili u martu, tokom odmora u Floridi.
Hejden je ranije otkrila da je spremna da se smiri i postane majka.
- Nemam plan. Proživela sam mnogo toga i ne osećam se kao da mi je svega nešto više od 20 godina. Osećam da sam rođena da budem majka. Oduvek tvrdim da je majčinstvo nešto najlepše i najuzbudljivije što možete da uradite u svom životu i mislim da nema toga što ne bih mogla da postignem dok imam decu.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti