Kanje Vest: Ne pokušavajte da napravite negativca od mene

Kanje Vest: Ne pokušavajte da napravite negativca od mene

Autor: | 10/10/2013

0


Kanje Vest noćas je gostovao u šou Džimija Kimela iako je pre samo nekoliko dana izvređao voditelja na tviteru, a glavna tema bili su paparaci. Reper je svađu sa Kimelom opisao kao "ponašanje srednjoškolaca" a onda se posvetio besedi o tome kako ga mediji ne vole.
- Tebe znam, pa mogu da iskažem sve što želim o svakoj lažnoj naslovnoj strani časopisa Us Weekly i o svakoj osobi koja misli kako je u redu tretirati slavne kao da su životinje iz zoo vrta. Kad ljudi čuju moju muziku, oni se dobro zabavljaju. I zbog toga, trebalo bi me poštovati. Nemojte me pitati o nečemu što ste videli u tabloidima. Ne pokušavajte da napravite negativca od mene. Jer znate šta - nije bezbedno po vas u ovom zoo vrtu.
Na konstataciju Kimela da je prilično čudno reći za sebe da si kreativni genije, kao što je Kanje tvrdio u intervjuu za britanski BBC Radio 1, muzičar mu je odgovorio da je to za njega potpuno normalno.
- Ja sam skroz čudan. Iskren sam i nekad nepristojan. Kad bih rekao da nisam genije - lagao bih i vas i sebe - objasnio je on.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti