Majli Sajrus: Srećnija sam nego ikada

Majli Sajrus: Srećnija sam nego ikada

Autor: | 11/10/2013

0

Majli Sajrus otkrila je da je opsednuta time da bude sama.
Pevačica hita "Wrecking Ball", koja je u septembru raskinula veridbu i trogodišnju vezu sa Liamom Hemsvortom insistira da je srećnija nego ikada.
U razgovoru sa Elen Dedženeris u njenom šou, Majli je otkrila:
- Zaista sam iskrena prema sebi u vezi sa svim što radim i što se dešava u mom životu. Ponavljam uvek da sam najsrećnija sada, i to nije laž, postala sam apsolutno presrećna zbog onog što jesam. Sama sa sobom sam najsrećnija. Mislim da mi je bilo potrebno da se raziđem sa njim da bih bila srećna zbog onog što jesam. Nikada nisam bila u mogućnosti da budem sama, a sada sam sama, opsednuta sam time i predivno mi je da slušam svoje misli - rekla je 20-godišnja zvezda, koja je otkrila i da još uvek nije spremna da se viđa sa nekim novim i da i ne razmišlja o otpočinjanju nove romanse.
- Ne viđam se ni sa kim jer nisam ni imala vremena, bila sam ludački zauzeta. Zatvorila sam jedno poglavlje i radujem se novom. Nije mi čudno, jer to je moj život. Mislim da ljudi više misle o tome nego što ja to radim. Uvek gledam na to da je važno da zatvoriš poglavlje onda kada je gotovo i da okreneš novo. Tu se trenutno nalazim. Imam mnogo toga na čemu treba da budem zahvalna i fokusirana sam na to.
Pevačica je otkrila i da je njen novi album "Bangerz" priča o ljubavi i vezi sa Liamom, ali da bi više volela da se njeni fanovi fokusiraju na njenu muziku nego na privatan život.


Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti