Liam Hemsvort: Mnogo sam srećniji nakon raskida sa Majli Sajrus

Liam Hemsvort: Mnogo sam srećniji nakon raskida sa Majli Sajrus

Autor: | 22/11/2013

0

Dva meseca nakon što je raskinuo veridbu sa problematičnom Majli Sajrus, Liam Hemsvort kaže da je sada mnogo srećniji i zadovoljniji sobom. Zvezda filma "Igre gladi: Lov na vatru" otkrio je da je sada koncentrisan na svoju karijeru.
- Ovih dana sam mnogo fokusiraniji i realniji nego što sam ikada bio - rekao je 23-godišnji australijski glumac.
Liam, koji je upoznao Majli na snimanju filma "The Last Song" 2010. godine, priznao je da mu je bilo teško kada se iz rodne Australije pre pet godina preselio u Holivud.
- Naučio sam toliko toga. Prvih nekoliko godina u Los Anđelesu bile su veoma naporne i strašne, ali morao sam sam da otkrijem stvari - istakao je on, te dodao da mu medijska pažnja teško pada, ali da je pronašao način kako da se nosi sa tim:
- Stalno imam na umu to da ja znam šta je istina i da je to sve što je važno. Ja znam da sam dobra osoba.
Hemsvort, koji je nedavno priznao da se trenutno ne viđa ni sa kim, kaže da mu surfovanje i kikboks pomažu da se oslobodi pritisaka, ali i da mu je koleginica Dženifer Lorens pomogla da pronađe ravnotežu.
- Godinama sam išao putem u kojem sam zaboravio kako da uživam u trenutku. Ali kada sam u blizini nekog poput Džen, koja je iskrena i po ceo dan se smeje, primoran sam da živim sada i ovde. Mnogo sam srećniji - zaključio je on.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti