Katarina Radivojević: Otkriveni detalji raskida sa Ivanom Novčićem

Katarina Radivojević: Otkriveni detalji raskida sa Ivanom Novčićem

Autor: | 12/10/2013

0


Katarina Radivojević nedavno je okončala tromesečnu vezu s Ivanom Novčićem, koji živi i radi u Švajcarskoj. Kako saznajemo od naših odlično obaveštenih izvora, Ivan je bio taj koji je odlučio da se ova kratka romansa prekine jer nije mogao da izađe na kraj s lepom glumicom.
- Katarina je strašno temperamentna, a u vezama je mnogo teška - kaže naš sagovornik, koji je dobro poznaje, i dodaje:
- Ivanu se na početku mnogo dopala, kao i svim muškarcima, ali vremenom, njeno ponašanje je izazvalo sukobe preko kojih on nije hteo da pređe.
S obzirom na to da je Katarina navikla da joj svi momci povlađuju, mislila je da će i ovom bankaru, koji je studije završio u Kaliforniji a jedno vreme živeo i radio u Londonu, moći da nametne svoje stavove, ali očigledno je da se prešla u proceni.

Kako još saznajemo, bila je veoma iznenađena kada joj je Ivan saopštio da je najbolje za oboje da se raziđu. A pre samo dva meseca Radivojevićeva je mislila da je napokon našla pravog partnera za sebe.
- Teško mi je bilo u životu da ga pronađem, ali mogu da kažem da postoji. On je moj idealan par, a to je ono čemu svi težimo. Bitno je da žena nađe muškarca koji joj u potpunosti odgovara i koji je pun razumevanja, jakog i stabilnog, koji može da podrži njena stremljenja i karijeru, kao što su moja u ovom trenutku - izjavila je nedavno Katarina.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti