Čarli Hanam: Odustao od uloge u filmu "50 nijansi sive"

Čarli Hanam: Odustao od uloge u filmu "50 nijansi sive"

Autor: | 13/10/2013

0

Čarli Hanam (33) ipak neće igrati ulogu Kristijana Greja u predstojećoj adaptaciji popularnog romana "Pedeset nijansi sive". Britanski glumac objavio je da je odustao jer je trenutno previše zauzet snimanjem serije "Sons of Anarchy", te da nema vremena da se adekvatno pripremi za ovu ulogu.
- Producenti filma i Čarli Hanam dogovorili su se da pronađu nekog drugog za glavnu mušku ulogu pošto Hanamu obaveze na televiziji ne dozvoljavaju da se adekvatno pripremi za zlogu Kristijana Greja - navodi se u saopštenju.
Prvi deo filmske trilogije "Pedeset nijansi sive" počinje da se snima narednog meseca. Brojni fanovi iznenađeni su Čarlijevom odlukom da odustane od uloge, pošto je u nedavnom intervjuu izjavio koliko je uzbuđen što će uz Dakotu Džonson igrati u ovom filmu.
- Ćim sam počeo da čitam scenario sa Dakotom, znao sam da definitivno želim to da uradim jer je postojala osetna hemija između nas. Osećao sam se uzbuđeno i zabavno, i čudno i izazvano, i to je bilo to - rekao je glumac.
Očekuje se da će producenti uskoro objaviti ime Čarlijevog zamenika, a kao kandidati za ovu ulogu ranije su spominjani Rajan Gosling i Robert Patinson, koji su ipak odlučili da odbiju.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin