Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža: Otkriveni detalji o krštenju princa Džordža

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža: Otkriveni detalji o krštenju princa Džordža

Autor: | 14/10/2013

0


Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su odlučili da još jednom prekrše kraljevsku tradiciju, i to kada je reč o biranju kumova za krštenje njihovog sina. Oni će najverovatnije izabrati neke od njihovih prijatelja da budu među šest kumova, za krštenje princa Džordža.
Bankar Fergus Bojd, koji je išao na Eton sa Vilijamom i koji je delio kuću sa kraljevskim parom na St. Endrju Univerzitetu će biti jedan od kumova princu Džordžu.
Pored Fergusa ostali "nominovani" su i Ketrinina prijateljica sa Marlboru koledža, Emilija D'Erlandžer koja je dizajner, kao i jedan od Vilijamovih najstarijih prijatelja Hju van Kutsem.
Izbori Vilijama i Kejt su veoma zabrinuli kraljevsku porodicu, jer su u pitanju "obični" ljudi, dok su neki od kumova Vilijamu Konstantin II, bivši kralj Grčke i princeza Aleksandra, rođaka same Kraljice.
Kladioničari u Velikoj Britaniji nisu gubili vreme kada je reč o kvotama, te su dali Fergusu Bojdu 2:1 šanse da postane kum, što ga je učinilo favoritom.
Emilija D'Erlandžer ima šansa 4:6, dok je Hju van Kustem na trećem mestu sa šansama 1:1, a u igri je i Pipa Midlton sa šansama 4:1.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti