Rozi Hantington-Vajtli: Ne osećam se kao seks-simbol

Rozi Hantington-Vajtli: Ne osećam se kao seks-simbol

Autor: | 17/10/2013

0

Iako je više puta proglašavana za najseksepilniju ženu na svetu, Rozi Hantington-Vajtli kaže da se ne oseća kao seks-simbol. U intervjuu za britansko izdanje magazina "Vogue", lepa manekenka priznala je da ne obraća previše pažnje na takve titule.
- To je potpuno subjektivno mišljenje i nije nešto na šta obraćam previše pažnje. Definitivno se ne osećam kao seks-simbol. Iskreno, ne shvatam to previše ozbiljno, ali razumem da je to deo moje slike u javnosti - istakla je devojka glumca Džejsona Stadama.
Dvadesetšestogodišnja Rouzi, koja je profesionalno počela da se bavi manekenstvom kada je imala 16 godina, kaže da voli svoj posao, i pored toga što on ume da bude iscrpljujuć, ali dodaje da veruje da što je žrtva veća, to je veća i nagrada za uloženi trud. Pored uspeha na modnoj sceni, nada se proboju i u svet glume, pa će se uz Šarliz Teron i Toma Hardija naći u filmu "Mad Max: Fury Road". U intervjuu za "Vogue", otkrila je i svoju formulu uspeha.
- Motivacija, hrabrost, stav, humor, maniri, taktičnost, samopouzdanje, nezavisnost, neustrašivost, mišljenje i razumevanje sebe. Shvatila sam da je potrebno vreme kako bi se sve to dostiglo, a veliki deo toga je deo odrastanja u ženu - kaže Rozi, te dodaje da su žene kojima se divi princeza Dajana, Bijonse i Rijana.
Ovih dana ona ima pune ruke posla, pošto je nedavno lansirala i liniju pidžama i spavaćica za modni brend "Marks and Spencer", u saradnji sa kojim je ranije kreirala i liniju donjeg veša.
Svoju zavidnu liniju održava vežbanjem sa ličnim trenerom i strogim režimom ishrane, ali tvrdi da nije ljubiteljka dijeta.
- Ne odgovaraju mi moderne dijete, volim jednostavne stvari. Odrasla sam na farmi, pa ako želim detoksikaciju ili da se rešim nekoliko kilograma, jednostavno ću se odreći ugljenih hidrata i prerađenog šećera. To je moj savet za zdravu ishranu: ništa ekstremno - istakla je ona, te dodala:
- Obožavam da vežbam. Za mene, moje samopouzdanje počinje odatle: sa mojim vežbanjem. Ne radi se samo o tome da ostanem u formi, to takođe poboljšava moje dobrostanje. Osećam se bolje u svojoj koži, imam više samopouzdanja. Prema mom mišljenju, tu počinje lepota: u teretani.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti