Severina Vučković održala spektakularan koncert u Novom Sadu

Severina Vučković održala spektakularan koncert u Novom Sadu

Autor: | 19/10/2013

0


Pevačica Severina Vučković održala je sinoć koncert u novosadskom Spensu. Kostimi, plesači i koreografije oduševile su pevačicine fanove.
- Pusti glas i glasno zapevaj, zar to nije dobar osećaj? Nađi nekog za sebe i ljubi se satima, nova ljubav te čeka pred vratima - stihovi su pesme “Italijana”, kojom je Seve otvorila koncert, a publika je pozdravila aplauzom.
Nizali su se stari i novi hitovi “Dobrodošao u klub”, “Uzbuna”, “Prijateljice”, “Tridesete”, “Tarapana”, “Bred Pit”, a publika je jednako uživala u njima. “Tarapana”, “Bred Pit”, a publika je jednako uživala u njima. Severinin energčni nastup bio je ispraćen plesom sedmorice mladića i tri devojke. Smenjivale su se pesme, kostimi, osvetljenje i koreografije. Iako pevačica nije mnogo govorila, komunikacija sa publikom bila je odlična. Govorili su pogledi, stihovi i emocije koje su se mogle osetiti sa bine. Iako je prvi put uživo čula nedavno izdatu pesmu “Hurem”, publika je znala sve reči. Tribine i parter su bili popunjeni, ali gužve nije bilo. Bilo je prostora za đuskanje, za poljupce, za prisni ples. “Italijanom” je koncert i završen, a komentar koji se najčešće mogao čuti u publici bio je:
- Jedva čekam da dođe ponovo.


Izvor: Blic
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin