Daria Stanojević otkriva zašto je ostavila verenika mesec dana pred zakazano venčanje

Daria Stanojević otkriva zašto je ostavila verenika mesec dana pred zakazano venčanje

Autor: | 21/10/2013

0


Pevačica koja je svoj prvi javni nastup imala na festivalu u Vrnjačkoj Banji pre četiri godine, Daria Stanojević širokom televizijskom auditorijumu postala je još poznatija kada se pojavila kao jedna od takmičarki iz prethodnog serijala rijalitija „Farma“. Lepe i ljupke spoljašnosti, dvadesetsedmogodišnja brineta u ovom šou-programu, u kome se nije dugo zadržala, ostala je upamćena kao izuzetno fina i lepo vaspitana devojka. Dok je boravila na imanju u Lisovićima, Daria je gotovo svakog dana spominjala svog bivšeg verenika Sašu Đuričića, koji joj je po izlasku iz rijalitija poklonio "audi A3" i pitao je da se uda za njega. Vidno uzbuđena, Daria je pristala, ali nekoliko meseci kasnije odlučila je da raskine veridbu i otkaže svadbu, koja je trebalo da bude u septembru. Prvi put, potpuno otvoreno za magazin "Hello!", Darija govori o motivima njenog razlaza od bivšeg verenika.
- Ideja o raskidu dugo je bila u mojoj glavi jer takve odluke ne donosim ishitreno. Prelomila sam kada sam shvatila da se stvari ne mogu promeniti. Želim da naglasim da vezu sa Sašom nisam okončala zbog nekog novog, niti nekog starog dečka, kako se spekulisalo, već isključivo zbog razlika u karakteru. To je jedini razlog. Posle raskida obe strane su povređene, ali verujem da neće biti govora o bilo kakvoj osveti. Mislim da mi Saša nikada ne bi učino ništa loše, nema zbog čega da mi se sveti. Nadam se da ćemo zauvek ostati prijatelji koji, ako ne mogu da pomognu, nikako neće odmoći. Koliko ga ja poznajem, Saša je uspešan, ostvaren dečko, kome dostojanstvo ne bi dozvolilo niske udarce. Ne patim jer ništa se nije desilo iznenada, jednostavno u poslednje vreme nam nije išlo. Osećam se dobro jer sam to želela, a najteže od svega mi je palo otkazivanje svadbe. Nije mi bilo prijatno, kao što niko ne bi bio srećan u toj situaciji, ali to je moj život u kome odluke donosim ja, tako da sam uvek spremna i da plaćam njihovu cenu. Trudim se da ne pravim kardinalne greške, tako da ni Saša kao moj izbor nije bio greška, on je prvenstveno džentlmen i vaspitan momak. Ni on ni ja nismo skloni da govorimo loše o onome što nam je nekada puno značilo - iskreno priča Daria Stanojević, koja je presrećna što joj je pevačka karijera krenula uzlaznom putanjom.
- Zahvaljujući mom trudu, moja karijera ide uzlaznom putanjom. Oformila sam novi tim ljudi sa zajedničkim ciljem da moja karijera svakim danom bude uspešnija. Krajem ovog meseca moj singl bi trebalo da bude objavljen. Mogu samo da vam kažem da će biti veliko iznenađenje za sve koji me znaju privatno, kao i za publiku.

Piše: Jelena Popović, Life Content
Foto: Andrea Damnjanović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin