Šeril Kol i Tre Holovej: Prijatelji i nakon raskida

Šeril Kol i Tre Holovej: Prijatelji i nakon raskida

Autor: | 22/10/2013

0

Šeril Kol raskinula je vezu sa plesačem Treom Holovejom nakon 14 meseci zabavljanja, ali, kako tvrdi njena prijateljica i nekadašnja koleginica iz grupe "Girls Aloud" Kimberli Volš, njih dvoje su i dalje u dobrim odnosima.
- Ona je zaista dobro. I dalje su dobri prijatelji - rekla je pevačica, te dodala da poštuje Šerilinu odluku da ne govori javno o raskidu sa Treom.
- Mislim da je to privatna stvar i da je to najbolje što može da uradi u takvoj situaciji. Svako zaslužuje da samostalno rešava svoje privatne probleme. Kada odluči da to podeli sa svetom, to će za promenu biti pod njenim uslovima.
Iako je njihov rastanak prijateljski, čini se da Tre i dalje pokušava da preboli Šeril. Mediji pišu da je nedavno viđen u Sidneju u društvu Ketrin Grifits, koja neodovljivo podseća na njegovu bivšu devojku.
- Nekoliko ljudi se okupilo kod Ketrin pred izlazak. Tre je bio tamo i njih dvoje su sedeli veoma blizu jedno drugog, a on njegova ruka bila je preko njenih ramena. Bilo je očigledno da su bliski - tvrde očevici.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti