Igor Starović: Ne vraćam se u "Farmu"

Igor Starović: Ne vraćam se u "Farmu"

Autor: | 24/10/2013

0

Nakon što mu je pozlilo i izgubio je svest u rijalitiju "Farma", Igor Starović i dalje strepi za svoje zdrastveno stanje, jer još uvek čeka rezultate ispitivanja. Iako je pretrpeo traumu koju će pamtiti ceo život, pevač je po svoj prilici optimista, veruje u dobre nalaze, a kako kaže trenutno se mnogo bolje oseća.
- Još nisu stigle sve analize, ali ja sam mnogo bolje. Sve je okej ili bar ja želim da je tako, videćemo. Idem danas da uradim i magnetnu rezonancu. Još uvek verujem da je to bila kombinacija umora i stresa. Žao mi je što se tako desilo, ali idemo dalje - izjavio je Starović.
I dok se kod kuće uspešno oporavlja od svega što je prethodnih dana doživeo, Igor povremeno pogleda svoje bivše cimere sa imanja u Lisoviću, te je prokomentarisao i ljubavne parove.
- Sticajem okolnosti nekako su svi ti ljubavni parovi bili oko mene na farmi. Kad legnem uveče u krevet, ako se okrenem na jednu stranu vidim jedan par, sa suprotne strane drugi par i vidim da ljubav cveta na sve strane. Sara je pukla za Akijem, to je sigurno. Koliko sam mogao da primetim i on je momak na mestu, ali oni su mladi, tako da je teško bilo šta komentarisati. Što se tiče Borisa i Katarine, meni sve to deluje ozbiljno i mislim da je baš iskreno - ispričao Igor, koji se razočarao u Zoricu Marković.
- U jednu osobu sam se razočarao još dok sam bio na farmi, ali sada pogotovo. Moje najveće razočarenje je Zorica Marković, ali ne želim da govorim o razlozima. Takođe, jedva čekam da se sve ovo završi i da sa pojedinim farmerima koje smatram dobrim popijem kafu. To su pre svega Edin, ne samo zbog ovog što se desilo, Vukota i Boris - kaže Starović, koji je definitivno odlučio da se ne vraća u rijaliti program.
- Trebalo bi da popričam sa produkcijom, ali definitivno se neću vraćati u Farmu. Mislim da to ne bi bilo u redu prema ostalim ušesnicima. Ne želim dodatno da se opterećujem, smatram da je ovo bila opomena. Smatram da sam zdrav čovek. Jedino što želim je da nađem način sa produkcijom i da odem na farmu, kako bih se oprostimo sa svima, verovatno kad budu dobili žurku - kaže Igor Starović.

Izvor: Puls

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin