Ana Faris: Drago mi je što dobijam sve zahtevnije uloge

Ana Faris: Drago mi je što dobijam sve zahtevnije uloge

Autor: | 25/10/2013

0

Ana Faris proslavila se zahvaljujući ulogama u filmskim parodijama, poput serijala "Mrak film", ali plavokosa glumica kaže da sada želi da se okrene angažmanima u ozbiljnijim filmovima. Ana, koja je udata za glumca Krisa Prata, izjavila je da je na početku karijere dobijala samo uloge koje su podrazumevale nage scene, te da, iako joj nikada nije bio problem da pokaže svoje telo, sada joj je drago što su takvi filmovi deo njene prošlosti.
- Uloge su sve bolje. Zahvalna sam što više ne moram da bežim u donjem vešu od nekog tipa. U svojim dvadesetim, osećala sam se kao da je u svakom scenariju koji sam dobijala bila rečenica "I onda je polako raslopčala košulju" - našalila se glumica.
U razgovoru za "Metro", Ana je priznala da je bila nesigurna i takmičarski nastrojena kao mlada glumica koja započinje karijeru u Holivudu, ali otkako je postala majka 14-mesečnog Džeka, tvrdi da je mnogo manje okupirana svojom karijerom.
- Na početku karijere stalno sam bila u panici. Bila sam nesigurna i takmičarski nastrojena i bilo mi je teško da prihvatim kada me nego odbije. Prioriteti su se promenili otkako sam dobila bebu. Veoma sam srećna - istakla je ona.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti