Bora Đorđević: Promocija knjige nakon koncerta u Londonu

Bora Đorđević: Promocija knjige nakon koncerta u Londonu

Autor: | 27/10/2013

0

Čuveni roker Bora Đorđević sa svojim bendom "Riblja čorba" održao je koncert u klubu "100" na Oksford stritu, u Londonu, čuvenom po tome što su u njemu nastupali "Rolingstonsi". Svojom svirkom "Riblja čorba" oduševila je našu publiku koja živi u prestonici Engleske, kao i Engleze koji vole rok.
- Koncert je bio fenomenalan. Od euforije na našem nastupu ljudi su padali u nesvest, a većina njih nije odolela da se ne popne na binu. Klub je bio krcat, a na moju žalost gomila je ostala ispred lokala. Menadžer kluba "100" nije mogao da veruje da su posetioci na našem koncertu sa nama pevali sve naše pesme od početka do kraja. Slavni britanski bas gitarista i producent Džon Mekoj tom prilikom odsvirao je dve numere, a imali smo čast da se na našem koncertu za gitarom nađe čuveni bosanski gitarista Emir Hot. Zbog bolova koje i dalje osećam posle operacije koju sam nedavno imao, posle koncerta nisam baš mogao da obilazim znamenitosti Londona. Mada, čudno je da me, kada sam na sceni, ništa ne boli - za "Hello!" kaže muzičar, koji je 17. oktobra promovisao svoju novu knjigu "Debela tragedija".
- Reč je o jednoj veoma neobičnoj formi koja govorio o debelim ljudima i njihovim pokušajima da smršaju. Pored ove knjige pišem i zbirku pesama.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin