Džordž Kluni: Progovorio o glasinama o svom ljubavnom životu

Džordž Kluni: Progovorio o glasinama o svom ljubavnom životu

Autor: | 31/10/2013

0

Otkako je letos raskinuo sa Stejsi Kibler, Džordž Kluni je u medijima povezivan sa brojnim poznatim damama, pa se tako pisalo da je u vezi sa glumicom Kejti Holms, hrvatskom manekenkom Monikom Jakišić i londonskom advokaticom Amal Alamudin. Slavni glumac, koji se trudi da javnosti ne otkriva previše o svom privatnom životu, odlučio je da se nakon tih glasina obrati javnosti i da razjasni svoj emotivni status.
- Tri različite priče za tri nedelje. Trebalo je da budem sportista. Ali, ne, naravno, sve je to izmišljeno - rekao je 52-godišnji glumac.
Njegov portparol objasnio je da Kluni obično ne komentariše ovakve glasine, ali da je ovog puta odlučio da napravi izuzetak.
- Džordž želi da sve te gluposti oko Monike prestanu. On želi da se Kejti odmori, a da Amal može da radi na svojim slučajevima a da je pritom ne uznemiravaju jer je izašla na jednu večeru sa njim i još četvoro ljudi... Pitao sam Džordža da li su te glasine istinite, a on je rekao da on nikada ne komentariše svoj privatni život, ali da bi prekinuo uznemiravanje ove tri žene, osetio je da to mora da uradi.
Izvor blizak slavnom holivudskom zavodniku potvrdio je da Kluni trenutno nema devojku.
- Džordž se ne viđa ni sa kim, godinama nije izlazi sa Monikom, niti se viđao sa Kejti Holms, samo ju je zagrlio na premijeri, niti je on Amalin novi dečko, sa njom je samo radio na satelitskom programu u Siriji - rekao je izvor.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti