Glumica Ljiljana Jakšić postaje majka u 52. godini

Glumica Ljiljana Jakšić postaje majka u 52. godini

Autor: | 01/11/2013

0

Glumica Ljiljana Jakšić, koja se proslavila ulogom Salvete u "Kursadžijama", uskoro će postati majka. To ne bi bilo ni malo čudno, da ona za nekoliko dana, 10. novembra, ne puni 52 godine. Glumica je pre nekoliko dana ušla u deveti mesec, a kako kaže, iako ne voli da priča o privatnom životu, ovu vest rado deli jer svojim primerom želi da pruži podršku drugim ženama.
- Nijedna žena ne bi trebalo da se liši majčinstva, ako za to postoji ikakva mogućnost kaže popularna Salveta.
- Najsrećnija sam žena na svetu što ću uskoro postati majka devojčice. Nisam htela odmah da pričam o tome, jer je postojala strepnja hoće li sve proteći onako kako bi trebalo. Takođe sam želela da uživam sama u tom doživljaju. Ni rođenoj sestri do trećeg meseca nisam rekla da sam trudna - objasnila je Ljiljana.
Jakšićeva otkriva da je do sada imala prilike koje su, nažalost, propale.
- Silno sam želela da se ostvarim kao majka. Kada mi je ginekolog Radulović rekao da je to moguće, znala sam da to neću da propustim. Žao mi je što se nisam ranije odlučila na ovaj korak. Toliko se bogatije i lepše osećam. Nisam do pedesete godine doživela potpunu sreću - istakla je glumica.
Za predstojeći porođaj i rođenje deteta glumica se priprema gledajući emisije o roditeljstvu, a uskoro će joj u pomoć stići i sestra.
- Svi mi pružaju podršku, pa čak i prijatelji sa kojima se godinama nisam čula - srećna je Ljiljana, kojoj neće biti naporno da bude samohrana majka.
- Spremna sam da svom detetu pružim mnogo ljubavi, ali i discipline. I moja majka je takođe bila samohrana, a uspela je da izvede na pravi put moju sestru i mene. Nastaviću da radim čim se oporavim od porođaja, jer ću sama morati da izdržavam i dete i sebe - iskrena je Ljiljana Jakšić, kojoj je termin za porođaj 29. novembar.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin