Slađa i Đole Đogani dobili unuku

Slađa i Đole Đogani dobili unuku

Autor: | 02/11/2013

0


Slađa i Đole Đogani dobili su unuku! Njihova ćerka Silvija porodila se juče nešto posle 18.00 sati danas na GAK Narodni front!
- Pa ne mogu da verujem da ste saznali a ni anestezija nije prošla! Hvala puno na čestitkama presrećan sam! Idem sada u bolnicu da je vidim sve vreme sa njom su bile Slađa i Marinela i muž. Ja sam presrećan kao i Slađa. Danaas joj je oko 11 pukao vodenjak i odmah su otišli u porodilište. Malo po malo, mic po mic i eto porodila se malo posle 18! Sutra pravimo žurku a što se imena tiče još uvek ne znam kako će se zvati moja unuka pošto Silvija ima dva imena u opticaju a ja ne bih da lupam¨! - ekskluzivno je za SCANDAL rekao Đole.
Beba je na rođenju bila teška 3500 grama i dugačka 50 centimetara. Silvija se pordila prirodnim putem sa epiduralom. Slađa se nije javljala na telefon kako smo saznali ona je još uvel u prorodilištu.
- Hvala Bogu. Presrećna sam što sam dobila unuku... Preslatka je bebica! Ista Silvija. Ima lepe usne, pune... Krupne oči.. Joj bože koliko sam srećna. Vi ste mi prvi čestitali... Hvala - rekla nam je Slađa!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti